Noutăți

O casă este un univers în sine. Este istorie, este viață.

Cum ai putea să nu le dai posibilitatea oamenilor să se bucure de vechile minunății arhitecturale? Cu atât mai puțin să le lași să se piardă în uitare? Noi readucem trecutul la zi, în fiecare zi. Reabilitarea, recondiționarea și reamenajarea unei construcții este o adevărată operă de aducere la suprafață a comorilor arhitecturale date pe nedrept uitării. În acest fel strălucirea de altădată este repusă în valoare.

Proiecte în dezvoltare

Titlu: Implementarea sistemelor fotovoltaice pentru producerea energiei electrice pentru Rasub Construct S.R.L.

Proiectul” Implementarea sistemelor fotovoltaice pentru producerea energiei electrice pentru Rasub Construct S.R.L.” contribuie la asigurarea unui grad de independență energetică prin implementarea propriului sistem fotovoltaic, reducerea emisiile prin economisirea a 50 de tone de CO2 anual. Partenerul nostru de proiect este Centec Norge AS, o companie norvegiană. Centec va oferi ajutor și asistență pentru achiziții ecologice.

Finantator de proiect: Mecanismul Financiar SEE și Norvegia 2014-2021, Programul “Energy Programme in Romania”, Domeniul de interes: Energie regenerabilă.

Valoare totala: 231.380 EURO
Durata proiectului: 12 luni (decembrie 2022-decembrie 2023)
Rezultate așteptate:
– Reduceri anuale estimate ale emisiilor de CO2: 50 tone CO2 echivalent/an
– Energie electrică produsă din alte surse regenerabile: 164 MWh/an
 
Pentru mai multe detalii despre program accesați aici sau

Titlu: Achizitie utilaje pentru crearea unei noi unitati in cadrul societatii Rasub Construct SRL

RASUB CONSTRUCT S.R.L. anunţă începerea activităţilor proiectului “Achizitie utilaje pentru crearea unei noi unitati in cadrul societatii Rasub Construct SRL“ Cod SMIS 139307.

Titlu: Achizitie utilaje pentru crearea unei noi unitati in cadrul societatii Rasub Construct SRL

RASUB CONSTRUCT S.R.L. anunţă începerea activităţilor proiectului “Achizitie utilaje pentru crearea unei noi unitati in cadrul societatii Rasub Construct SRL“ Cod SMIS 139307.

Proiectul este finanțat prin Regio Programul Operaţional Regional 2014–2020, care este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, iar la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia de către Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia în calitate de Organism Intermediar.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.04.2020 – 31.12.2022, perioada de implementare fiind de 33 de luni, cu o valoare totală de 7.512.848,54 lei. Finanțarea nerambursabilă primită este în valoare de 4.477.638,93 lei, din care 3.805.993,14 lei din FEDR si 671.645,79 lei din valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional. Contract de finantare Nr. 6979 / 01.07.2021.

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului:
Obiectivul principal al proiectului il constituie imbunatatirea competitivitatii intreprinderii Rasub Construct SRL prin realizarea unei investitii initiale in domeniul CAEN 1623 – „Fabricarea altor elemente de dulgherie si tâmplarie, pentru constructii” prin crearea unei noi unitati de productie.

Logo Rasub

Fără trecut nu avem viitor!

Refacem trecutul și îl redăm în toată splendoarea lui!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.