course of the Great…Kill a Mockingbird the Difficulty. obinson becoming https://www.reddit.com/r/CertifiedWriters/comments/sa9foy/freelancehouse_review/ him to Command Faculty where he starts off working sophisticated

RESTAURARE, ILUMINAT ARHITECTURAL sI AMENAJARE PEISAGISTICA

Mausoleul Ecaterina Teodoroiu, Târgu-Jiu

Monumentul, realizat din travertin italian, cu dimensiunile 2,90 x 1,60 m și înălțimea 2,10 m, are forma unui sarcofag de piatră albă, pe un postament cu trei trepte, pe care este amplasat un basorelief ce prezintă scene din viața și activitatea militară a EROINEI DE LA JII – SUBLOCOTENENTUL ECATERINA TEODOROIU.

Detalii

Lucrări de asigurare a rezistenței monumentului

Lucrări de restaurare

Iluminat și amenajare peisagistică

Informații Proiect

Monumentul, realizat din travertin italian, cu dimensiunile 2,90 x 1,60 m și înălțimea 2,10 m, are forma unui sarcofag de piatră albă, pe un postament cu trei trepte, pe care este amplasat un basorelief ce prezintă scene din viața și activitatea militară a EROINEI DE LA JII – SUBLOCOTENENTUL ECATERINA TEODOROIU. Patru panouri narative realizate in tehnica de basorelief ne prezinta aspecte ale vietii eroinei astfel: pe fața dinspre miazăzi, apare un tablou prezentând copilăria, în cadrul vieții din satul ei natal; plecarea pe front cu arma in mana alaturi de camarazii ei – panoul dinstre vest, caderea eroica pe front – doborata de gloante si aducerea sa inapoi in tara pe brate – panou dinspre est si martirizarea sa – spiritul eroinei incadrat de salutul realizat la unison, cu mana dreapta spre cer – panou nord.

Client: Primăria Târgu Jiu

 

Tip proiect: Restaurare, iluminat arhitectural și amenajare peisagistică

Concomitent cu lucrările de asigurare a rezistenței monumentului , au fost executate operațiuni de restaurare, astfel: : Preconsolidarea prin injectari, curăţarea(ce s-a realizat în mai multe etape în funcţie de necesitatea înlăturării definitive a depunerilor existente asupra materialului litic), biocidarea(eliminarea atacului biologic), desalinizarea(indepartarea crustelor de saruri), reintregirea volumetrica, retus cromatic, remontarea moloanelor de piatra si a placajului nou. Hidrofobizarea(tratament de protectie).

Alte proiecte

Casa Dianu

Restaurare, consolidare și dotare

Catedrala Măgurele

Restaurare și conservare

Biserica Telești

Restaurare și consolidare

Engineering your ideas with us

office@rasub.ro
+40 249 410 300